Home » NIEUWS » Corona maatregelen met Kerst

Corona maatregelen met Kerst

Vanaf 19 december mogen maximaal 50 mensen de eucharistievieringen bezoeken

Naar aanleiding van de laatste maatregelen van het kabinet m.b.t. het coronavirus heeft het bisdom besloten dat het aantal mensen die de eucharistievieringen of woord- en communiediensten wil bijwonen maximaal 50 mag zijn.

Alleen mensen die zich telefonisch hebben aangemeld mogen worden toegelaten. Als het aantal van 50 mensen is bereikt is toegang tot de viering helaas niet meer mogelijk.

Daarom is het noodzakelijk dat bij het ingaan van de kerk uw naam wordt gevraagd.

Bij de ingang moeten de handen worden gedesinfecteerd. Daarvoor zijn materialen aanwezig. In de kerk zijn stickers op de banken geplakt waar men mag gaan zitten. Echtparen en gezinsleden mogen bij elkaar zitten. De looproute is aangegeven en de 1,50 m blijft van kracht, ook bij het te Communie gaan.

Tijdens het lopen in de kerk wordt u verzocht een mondkapje te dragen. Als u in de bank plaatsneemt, mag het mondkapje weer af.

Het bestuur hoopt, dat iedereen zich aan de (noodzakelijke) voorschriften houdt. Het is in ieders belang!

Mochten er wijzigingen zijn houdt het bestuur van Parochie de Goede Herder u via de Neije Krant, de Schakel en LOM-Kabelkrant op de hoogte.

U kunt zich op de volgende manier telefonisch aanmelden:

In Haps bij Mevr. Mies Kroef: 0485-312427

In Langenboom bij mevr. Riny Kuppen: 0486-431700

In St. Hubert bij dhr. Ruud Rijntjes: 06-84170966

In Wilbertoord bij mevr. Ans Janssen: 06-12765380

In Mill via het secretariaat dinsdag t/m vrijdag van

9.00-12.00 uur: 0485-451282