Home » VIERINGEN » H. Nicolaas - Haps

H. Nicolaas - Haps

Parochie De Goede Herder                                                          Email: parochiedegoedeherder.mill@gmail.com i.www.parochiedegoedeherder-mill.nl                                        Pastor Bas van Dijk  0485218712                                                Pastoor James           0485 451282

Het secretariaat van de parochie De Goede Herder is te bereiken van Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur – 12.00 uur tel. 0485-451282

.

H. Willibrordus Mill Zondag 22 mei – 6e zondag van Pasen 10.00 uur : Eucharistieviering met zang. Intenties: Maria Schaap en overl. Ouders Schaap-Veldpaus, kinderen en kleinkinderen; Wim en Anna v. Vorst-Roelofs.
Donderdag 26 mei- Hemelvaart van de Heer. 10.00 uur Hoogmis met zang.
H. Familie Langenboom Zondag 22 mei om 10.00 uur: Woorddienst m.m.v. koor “Dolce A Capella”; dia’s: T.E.
Intenties: Jaargetijde Pastoor van Ooij; Wim Reinen; Toon Vervoort en overleden familie; overleden familie van Diepenbeek-Selten.
Donderdag 26 mei Hemelvaartsdag om 10.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. koor ”de Muzieknootjes”; dia’s: A.V.
Intenties: Jaargetijde Dina van der Heijden-Lange
H.H. Hubertus en Barbara Zondag 22 Mei, om 10.00 uur, 6e zondag van Pasen Eucharistieviering met koor.Intenties: intenties gevraagd uit dankbaarheid. Contact Ruud Rijntjes voor uw intenties en vragen op 0485-212922 en of per email: sinthubertparochieberichten@gmail.com.
Woensdag 25 mei 19.00 uur Eucharistieviering met zang.
H. Joseph Wilbertoord Zaterdag 21 mei om !9.00 uur eucharistieviering met medewerking van koor Laus Deo. De intenties zijn voor: Tien Manders, Wim Janssen vanwege verjaardag, Marietje Janssen.
H. Nicolaas – Haps Zaterdag 21 mei om 19.00 uur Eucharistieviering met zang. Intenties Overleden ouders Piet Reijnen en Dina Mulders; overleden Familie en verjaardag van Cor Reijnen.
Zondag 22 mei om 11.00 uur Eerste H. Communieviering.