H.H. Hubertus en Barbara - St. Hubert

Email: parochiedegoedeherder.mill@gmail.com

Pastoor James          0485- 451282

Pastor Bas van Dijk  0485- 218712

Het secretariaat van de parochie De Goede Herder is te bereiken van Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur – 12.00 uur tel. 0485-451282

.

ADVENT.
            Zondag 27 november begint de Advent als voorbereiding op Kerstmis, een tijd van verwachting, uitzien naar de geboorte van Jezus. De Adventskrans in de kerken en thuis is een mooi symbool. De vier kaarsen op de Adventskrans verspreiden week na week meer licht als teken van het naderbij komen van het “LICHT “op het feest van Kerstmis.

H. Willibrordus Mill Zondag 27 november – 1e zondag van de Advent. 10.00 uur: Eucharistieviering met zang. Intenties: Overl. Ouders Selten-v.d. Eijnde en overl. Fam. ; Overl. Ouders Schaap-Veldpaus, kinderen en kleinkinderen.

H. Familie Langenboom Zondag 27 november om 10.00 uur: Woorddienst m.m.v. koor “Dolce A Capella”; dia’s: G.L.
            Intenties: Jan Thelosen; Piet van der Ven. Zondag 27 november om 14.00 uur: “Muziek in de Familie”.

H.H. Hubertus en Barbara St. Hubert Zondag 27 November om 10.00 uur, 1e Advent Eucharistieviering met koor Intenties: Leo Manders en intenties gevraagd uit dankbaarheid. Contact Ruud Rijntjes voor uw intenties en vragen op 0485-212922 of per email: sinthubertparochieberichten@gmail.com.

H. Joseph Wilbertoord Zaterdag 26 november, 1e weekend van de Advent om 19.00 uur eucharistieviering met medewerking van koor Con-Amore. De intenties zijn voor Truus Gieben -van Haare en voor Tien Gieben.

H. Nicolaas Haps Zaterdag 26 november Eucharistieviering om 19.00 uur met zang. Mgd: Annie Peeters Weem van den Bosch; Wim Peeters Weem; Mgd: Nelly Koreman - Geurts; Overleden Ouders Broer en Zus en Schoonzus Gijsbers.

.